Service

Bij SterckBouw staat het leveren van een goede kwaliteit en een persoonlijke service hoog in het vaandel. Wij luisteren naar uw wensen en betrekken u bij het gehele proces. Zo weet u altijd hoe de zaken ervoor staan. Wij zijn transparant en helder over de kosten, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Voordelen van SterckBouw

SterckBouw is een klein bedrijf in Hengelo die grootse dingen presteert. Geen opdracht is te groot en wij zorgen altijd dat we kwaliteit leveren. Wij werken met duurzame en milieuvriendelijke materialen en bieden dit aan voor een scherpe prijs. Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe we op uw wensen in moeten spelen en zijn daarom in staat het perfecte resultaat te leveren. Daarnaast biedt SterckBouw de volgend voordelen:

  • korte lijntjes wat betreft de communicatie
  • één aanspreekpunt
  • streeft naar een snelle levering
  • persoonlijke benadering
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • onderhoudsarme producten
  • flexibele werkwijze

 

Wij stellen uw kunststof kozijnen, gevelbekleding en dakkapel samen en waarborgen de kwaliteit. Wij dragen zorg voor het gehele project, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

 

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden. Bel naar 074 – 35 793 58 of neem contact op via het contactformulier of vraag direct een gratis offerte aan.

Een persoonlijke service en producten van hoogstaande kwaliteit. Sterckbouw denkt met u mee en maakt kwaliteit betaalbaar. Wij hanteren een snelle levering en dragen zorg voor het gehele traject. Korte lijnen en één aanspreekpunt. Ontdek nog meer voordelen van onze producten.

Geef uw woning meer uitstraling en laat de waarde van uw woning stijgen. Met kunststof kozijnen, gevelbekleding en dakkapellen heeft u nog jarenlang plezier van uw huis, zonder dat je de buitenkant moet onderhouden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!