Vrijblijvende offerte aanvraag

Uw woning is aan een opknapbeurt toe en u bent op zoek naar een alternatief dat weinig onderhoud vergt en kwalitatief hoogwaardig is? Vul dan onderstaande formulier in en wij sturen u snel een vrijblijvende offerte toe, u verplicht zich tot niets. Wij reageren snel met een scherpe offerte!

Zij gingen u voor

  5 star review  Vandaag een kozijn laten plaatsen door sterckbouw. Door super vriendelijke heren snel en vakkundig Supermooie afwerking. Afval werd meegenomen en alles schoon achter gelaten. Echt een aanrader voor iedereen!!!!!

  thumb Leony Hofman
  2/09/2017

  5 star review  Zeer goed advies gekregen van Marc Cattier om de kozijnen en gevel te vervangen. Na de ideeën met elkaar gewisseld te hebben en advies gekregen, kwam Erik een aantal weken later ( omdat wij op vakantie gingen) bij ons om alles na te meten en verder in te gaan met zijn visie en advies. Wij waren hier dan ook heel blij mee. Ramen zijn breder geworden dan wij eerst in gedachte hadden en zeer tevreden met het resultaat! Na een aantal weken kwamen Udo en Carsten om het in 4 dagen dit te plaatsen. De jongens zijn echte harde doorwerkers. Zelfs in de hitte van de afgelopen dagen hebben ze hard doorgewerkt! Zeer fijne, aardige en nette heren. Ze waren zelfs in 3 dagen klaar met alles! Ze hebben zeer goed werk geleverd en netjes alles achtergelaten. Kan niet anders zeggen dan TOP werk! Onwijs bedankt allemaal en zeer zeker dat wij jullie zullen aanraden bij anderen! Over een paar jaar de deuren 😉

  thumb Carmelo Cicchello
  7/22/2016

  4 star review  Vandaag oude houten kozijnen vervangen door kunstof kozijnen! Van begin tot eind goed advies, goed ingemeten en uiteindelijk goed geplaatst! En een goeie prijs (ook niet geheel onbelangrijk) Wij zijn er superblij mee!! Bedankt Sterckbouw!!

  thumb Karin van den Berg
  8/25/2016