Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding is van grote waarde voor uw huis. Het geeft uw huis de perfecte uitstraling. Gaat u voor stoer of liever voor elegant en luxe? Sterckbouw levert kunststof gevelbekleding in diverse kleuren en vormen. Wij zorgen ervoor dat u de gevelbekleding krijgt die perfect bij de stijl van uw huis past. Bovendien heeft u met de kunststof gevelbekleding van Sterckbouw geen omkijken naar het onderhoud. Daarbij leveren wij duurzame gevelbekleding en dit zorgt ervoor dat de waarde van uw woning stijgt. Geef uw huis net dat beetje meer en ga voor de kunststof gevelbekleding van Sterckbouw.

Voordelen kunststof gevelbekleding Sterckbouw

Kunststof gevelbekleding van Sterckbouw is duurzaam en kent een perfecte afwerking. Verder heeft het de volgende voordelen:

  • milieuvriendelijk
  • onderhoudsarm
  • UV bestendig
  • leverbaar in allerlei kleuren
  • makkelijk en snel te monteren
  • bevestiging is onzichtbaar
  • kleurvast

Daarnaast bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede service. De kunststof gevelbekleding heeft een houtnerfstructuur die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout. Het verschil is dat de kunststof variant van Sterckbouw bestand is tegen alle weersomstandigheden en een lange levensduur kent.

De perfecte gevelbekleding voor uw huis

Kunststof gevelbekleding is vormbaar naar uw eigen smaak. Wij luisteren naar uw voorkeuren en passen de kunststof gevelbekleding aan op de stijl van uw huis. Welke kleur u ook wilt, wij zorgen dat u het krijgt. Wij hanteren een persoonlijke service en streven naar een snelle levering. Sterckbouw staat voor kwaliteit en biedt dit aan voor een aantrekkelijke prijs. Wij geven uw huis een luxe uitstraling waar u verder geen omkijken meer naar heeft. Wij begrijpen dat het oog ook wat wil en dat de buitenkant van uw woning minstens zo belangrijk is als de binnenkant. En daarom, ga voor duurzame en milieuvriendelijke materialen en kies voor kunststof gevelbekleding van Sterckbouw.

 

Monteren kunststof gevelbekleding

Wij leveren uw kunststof gevelbekleding kant-en-klaar. Het is eenvoudig en snel te monteren. U hoeft niks te schuren of te schilderen. De gevelbekleding van Sterckbouw gaat tot wel dertig jaar mee, zonder dat u er wat aan hoeft te doen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 074 – 35 793 58 voor meer informatie.

 

Een persoonlijke service en producten van hoogstaande kwaliteit. Sterckbouw denkt met u mee en maakt kwaliteit betaalbaar. Wij hanteren een snelle levering en dragen zorg voor het gehele traject. Korte lijnen en één aanspreekpunt. Ontdek nog meer voordelen van onze service.

Geef uw woning meer uitstraling en laat de waarde van uw woning stijgen. Met kunststof kozijnen, gevelbekleding en dakkapellen heeft u nog jarenlang plezier van uw huis, zonder dat je de buitenkant moet onderhouden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!